Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets

Goalies: Hart (confirmed) vs Brossoit (confirmed)

Dags för NHL igen efter ett All-Star break. Efter dessa plojmatcher där det dags för proffen att återgå till det seriösa arbetet och vi har en enligt mig rolig match på förhand mellan Philadelphia Flyers som gästas av Winnipeg Jets.

Philadelphia Flyers har haft en relativt tuff säsong där man dels haft väldigt svårt med målvaktspositionen och rullat på flera målvakter. Detta tillsammans med turbulens i tränarstaben och det slutade med att man bytt tränare. Laget hade i mitten av januari riktigt svårt att göra mål och i en kombination med osäkra målvakter och försvarsspel ledde det till att Flyers länge fick rada upp förluster. Nu har dock laget kommit ur svackan aningen och man har faktiskt radat upp 3 raka vinster innan All-Star breaket. Spelet och främst offensiven verkar ha lossnat och senast slog man Montreal Canadiens med 5-2 på bortais. Flyers har i grunden en väldigt bra offensiv och får man det bara att lossna kan man göra en rush mot slutspel. Offensivt har man gjort hela 16 mål framåt på de 3 vinsterna vilket är ett mycket gott tecken för laget.

Winnipeg Jets är ett topplag och kommer att vara med och slåss om Stanley Cup senare i vår. Laget toppar tuffa central division före lag som Nashville Predators, Colorado Avalanche mm… Jag tycker man har en väldigt komplett trupp med bredd och spets i både forward och backuppsättningen. Målvaktssidan ser bra ut med Hellebuyck i mål och nattens startande målvakt, Brossiot har varit riktigt bra i de matcher han spelat med ett Record på 10-1-1. Enligt mig är han en rätt ojämn målvakt som ibland kan bjuda till lätta misstag men i år har han verkligen växt till sig och kanske var traden till Jets det han behövde för att ta steget till att bli en förstamålvakt. Jets form är helt okej för att vara de där man vunnit 7/10 senaste matcherna. Dock förlorade man med 2-4 borta mot Dallas Stars innan All Star-breaket i en match där man inte alls presterade på topp.

Om vi då går in på nattens match så tycker jag vi har goda förutsättningar till en målrik historia. Dels för att Flyers verkar hittat offensiven igen och att man brukar gilla att möta Jets. I grunden ska Flyers på hemmais vara en mardröm för de flesta lagen i ligan då man brukar leverera fantastisk offensiv, och även om man större delen av säsongen sett seg ut så tycker jag vi börjat se lite av de gamla Flyers på slutet. Dessutom måste vi komma ihåg att Jets har en av ligans bästa offensiv och mot en osäker och ung Carter Hart tycker jag också Jets borde kunna sätta en del mål.

Jag kommer därför plocka överspelet i matchen och nattens spel blir alltså:

Match: Philadelphia Flyers - Winnipeg Jet
Spel: Över 6,5 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 1.90
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel: Twitter: @bethockeystick

Missa inte de senaste startbonusarna efter omregleringen. Flera unika för Rekatochklart.

100% upp till 5000 kr hos Unibet
100% upp till 2500 kr hos Nordicbet
100% upp till 2500 kr hos Betsson
100% upp till 2000 kr hos LeoVegas
100% upp till 1000 kr hos Betsafe
1000 kr gratisspel/krediter hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip