Dags för Philadelphia och NY Islanders att göra upp igen, och här har jag en idé klar i matchen.

Philadephia har tagit sig till kvartsfinal genom att slå ut Montreal i åttondelsfinalen med 4-2 i matcher.
Där gjorde man en bra matchserie samtidigt som Hart var riktigt bra i kassen, något som bäddade för avancemanget.

Nu i kvartsfinalen ligger man risigt till då man ligger under med 3-1 i matcher, så säsongen kan helt enkelt ta slut här.
Senast blev det en 3-2 förlust i en match man ändå spelade bra och sköt hela 38 skott i matchen, så lägen fanns absolut för fler mål i matchen.
Man fick dock inte någon vidare utdelning och nu krävs det mer desperation, och då bör målen också trilla in.

Offensivt så har man ett slagkraftigt lag med spelare som Couturier, Giroux och Voracek i spetsen, och nu är det verkligen läge för dem att kliva fram.
Saknas i laget gör Morin.

NY Islanders tycker jag har varit en positiv överraskning hittills. Man vann sin play-in och slog ut Florida med 3-1 i matcher.
Därefter så fick man spänna musklerna mot starka Washington, och där överraskade man genom att vinna matchserien med imponerande 4-1 i matcher.

Nu har man 3-1 i matcher mot Philadelphia, och här kan man säkra avancemang.
Offensiven har sett bra ut i matcherna där spelare som Bailey och Beauvillier sett bra ut. Samtliga spelare har dock varit med och bidragit framåt, så man är inte beroende av vissa spelare.
Saknas gör Boychuk.

Nu gäller det för Philadelphias stjärnor att steppa upp om säsongen inte ska ta slut, så jag räknar med att man är klart mer desperata offensivt i matchen. Samtidigt så har NY Islanders visat att man är giftiga framåt, och här väljer jag att gå på överspelet i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip