Pittsburgh ska göra sin premiär och man gör det hemma mot Arizona, en uppgift man bara ska lösa.

Pittsburgh har blandat och gett på försäsongen, och det har blivit tre segrar på sex matcher. Man kommer dock med två raka segrar i ryggen mot Detroit och Buffalo, där man mot Buffalo vann med 7-1.
Nu väntar säsongspremiär hemma i PPG Paints Arena, och det lär bli ett bra tryck i arenan.

Inför säsongen har man fått in Jan Rutta och Jeff Petry defensivt då Mike Matheson och John Marino lämnat laget.
Offensivt har man tappat Evan Rodrigues, men annars har det inte hänt så mycket förutom att man har plockat in några breddspelare.
Man har fortsatt en bra trupp med namn som Rakell, Crosby, Malkin, Rust och Guentzel, så det finns gott om kvalitet i laget, och man håller en klart högre nivå än gästerna.

Arizona slutade sist i conferencen förra säsongen och sett till hur man spelade på försäsongen så lär man fortsatt kriga i botten då man förlorat samtliga sju matcher man spelat inför premiären.

Det har hänt en del i truppen då man bland annat fått in Ingram i kassen, men målvaktssidan ser väldigt blek ut.
Defensivt har man tappat både Strålman och Capobianco och man har ersatt med Nemeth och Stecher, så det är inget större uppsving.
Framåt ser man fortsatt bleka ut speciellt då man tappat Kessel som producerade 52 poäng i fjol, och då man hämtat in namn som Bjugstad, Dauphin och Kassian så skrämmer inte offensiven något lag.
Ladd saknas samtidigt som Chychrun är tveksam.

Arizona ser riktigt bleka ut och precis som förra säsongen kommer man få det tufft, och i premiären på bortaplan bör man väga alldeles för lätt mot ett starkt Pittsburgh.

Jarry (Unconfirmed) - Vejmelka (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip