Pittsburgh och Boston ska göra upp under söndagen och jag har min idé kvar.

Pittsburgh kommer med en 1-2 seger efter övertid mot Detroit och det är inget resultat som inger respekt då Detroit är det svagaste laget i hela serien.
Innan dess förlorade man med 4-1 mot Boston, motståndet man har även i denna matchen, så formen känns påväg neråt.
Crosby fortsätter att vara inblandad i det mesta offensivt sedan han kom tillbaka, och det är en spelare man får förlita sig mycket på tillsammans med Malkin.
Nu är det hemmamatch och där är man normalt sett något starkare än borta. Här tycker jag dock man blir lite för stora favoriter, speciellt då man haft ett par sämre resultat på slutet.
Man har skada på Guentzel, och det är ett riktigt tufft avbräck offensivt. I övrigt saknas Bjugstad, Schultz och Dumolin i matchen.

Boston har sedan 4-1 segern mot Pittsburgh fått vila till denna matchen så man kommer riktigt utvilade här. Trots ett 0-1 mål i baken redan efter 24 sekunder så reste man sig och vände matchen, något som såklart boostar självförtroendet. Innan dess hade man två raka förluster, så segern kom lägligt. Man ligger tvåa i conferencen där just Pittsburgh jagar tre poäng bakom, så här kan man göra ett litet miniryck vid seger.
Man har bra bredd i truppen samtidigt som man har stjärnspelare i Marchand, Pastrnak och Bergeron som nästan alltid levererar offensivt.
Man gör det även bra på resande fot då man vunnit 12/22 matcher.
Clifton, Miller och Rask saknas i truppen.

Jag tycker fortfarande att Pittsburgh presterar bättre än vad jag förväntat mig. Samtidigt håller jag Boston som det bättre laget och värdet finns helt klart hos gästerna.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip