Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres

Goalies: Murray (probable) vs Lehner (probable)

Pittsburgh Penguins är 9-7-3 i år vilket är ett resultat som är lite under vad man kunde förvänta sig av de regerande Stanley Cup mästarna. Laget har dessutom haft lite tufft på slutet med 2 raka förluster och nu man ser nog fram emot att återvända hem i natt för ett möte med sitt favoritmotstånd Buffalo Sabres. Senast föll Pens med 5-4 efter straffar mot Nashville Predators i en repris av fjolårets Stanley Cup final. En välspelad match där båda lagen levererade sitt bästa spel och matchen kunde gå precis hur som helst. Riktigt jämn match där tillslut en coinflip i straffläggningen avgjorde till Preds fördel där Filip Forsberg blev matchhjälten.

Buffalo Sabres har likt Pens två raka förluster och ett record på 5-9-3 vilket är lite mer normalt sett till lagets ambitioner. Jag gillar egentligen vart Sabres är påväg med sitt lag, och jag tycker man utvecklas men man ser ofta brister i laget fortfarande. Senast föll man mot Montreal Canadiens som man brukar ha svårt mot men övertid krävdes. Sabres spelade annars helt okej och var det laget som skapade mest lägen under matchen. Lite typiskt för ett lag som är lite sämre att spela bra men ändå förlora.

I natt gästar alltså Buffalo Sabres detta Penguins som brukar vara oerhört svårslagna inne i PPG Paints Arena. Laget var hela 31-6-4 på hemmais förra året och i år är man fortfarande obesegrade efter 60 minuter där. Penguins stortrivs som sagt mot Buffalo och har vunnit hela 9/10 senaste mötena med laget. Inte minst lagets kapten Sidney Crosby älskar att möta just Sabres och öser in poäng mot de.

Nej jag tror Pens höjer sig ett snäpp i natt och ska vara klassen bättre här. Därför spelas

Match: Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres
Spel: 1
Odds: 1.76
Insats: 4/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip