Pittsburgh ställs under natten till fredag mot Calgary, och här tror jag att gästerna ha bra chans att ta med sig poäng från matchen.

Pittsburgh har öppnat säsongen med tre segrar på sex försök, och man har överraskat positivt med tanke på hur skadeläget varit i truppen.
Nu senast kom man dock ner på jorden ordentligt då man förlorade med 1-5 mot Tampa Bay, och gästerna var det bättre laget i matchen.

Just truppläget är riktigt jobbigt då Crosby och Malkin saknats inledningsvis, och det är lagets två bästa spelare. Den sistnämnda kommer dock fortsätta saknas här samtidigt som Crosby tränar med laget, men det är fortfarande oklart om han spelar.
Man har även Carter borta samtidigt som Letang och Rust också ser ut att saknas, så läget är helt klart tufft, och jag tycker det är fel att man är favoriter i matchen.

Calgary öppnade säsongen med två raka förluster där man förlorade mot Edmonton med 5-2 samt 2-3 efter förlängning mot Anaheim.
Nu på slutet har det dock sett bättre ut vilket också gjort att man tagit fyra raka segrar, och då har man bland annat slagit NY Rangers och Washington.
Nu senast blev det en 3-5 seger mot NJ Devils där man rivstartade och hade 0-4 redan efter 13 minuter, en ledning man sedan höll matchen ut.

Laget håller en bra nivå offensivt då man har spelare som Lindholm, Gaudreau, Monahan och Tkachuk för att nämna några samtidigt som bredden också är bra.
Defensivt har man tappat Giordano inför denna säsongen och det är ett tungt tapp, men laget ser bra ut och mot ett skadedrabbat Pittsburgh så bör man kunna kriga till sig poäng i matchen.
Saknas gör Stone.

Pittsburgh åkte på en klar förlust senast och då truppläget fortsatt är tungt så tror jag att man får problem mot ett Calgary som kommer med fyra raka segrar, och jag tror klart mest på gästerna.

Jarry (Unconfirmed) - Vladar (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip