Toppmöte i NHL under söndagskvällen då Pittsburgh och Carolina ska göra upp, och här tycker jag gästerna blir underskattade.

Pittsburgh är med i toppen av conferencen då man spelat ihop 70 poäng, vilket är lika många som tre andra lag, däribland dagens motståndare.
Senast blev det förlust med 4-1 mot Toronto vilket gjorde att den fyra långa segersviten tog slut. Man har dock haft ett ganska lätt spelschema i de fem senaste matcherna då man mest mött lag från den nedre delen av tabellen, och här hårdnar motståndet rejält.

Man har en väldigt fin spets i laget i form av Rust, Guentzel, Letang, Crosby och Malkin, och de har vunnit många poäng för laget. Jag tycker dock bredden ser något svagare ut om man jämför med många andra topplag i ligan, och att man kliver in som klara favoriter här tycker jag är fel.
Blueger, Domingue, Zucker och O’Connor förväntas missa matchen.

Carolina har precis som Pittsburgh spelat ihop 70 poäng hittills, men ser man till antalet matcher så har man spelat tre färre.
På slutet har man haft svårt att vinna matcher då man endast segrat i två av de sex senaste. Motståndet har dock varit väldigt tufft då man mött Nashville, Florida, Minnesota, Boston, Ottawa och Toronto, något man helt klart ska ha i åtanke.

Truppen tillhör en av de absolut bästa i hela ligan då man har spelare som Svechnikov, Teravainen och Aho för att nämna några. Man har även en fin bredd i laget då egentligen alla kedjor levererar framåt, och trots bra motstånd så tycker jag man blir underskattade här.

Pittsburgh har gjort det bra såhär långt och truppen håller en bra nivå. Carolina är dock ett mer komplett lag, och jag tycker att man blir lite väl stora underdogs i matchen.

Jarry (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp 0 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip