Här får vi se en match där jag tycker bolagen övervärderar hemmalagets chanser att vinna matchen, och jag håller inte alls med.

Pittsburgh står som favoriter i denna match efter att man tagit fyra segrar på sex matcher.
Senast krossade man Winnipeg borta med klara 2-7 och känslan är att man blir lite överskattade här. Brossoit som stod för Winnipeg gjorde ingen bra match alls och hade en räddningsprocent på 75%. Man har tre raka segrar och kommer in till matchen med bra självförtroende, men jag tycker inte alls att man ska vara favoriter.
Man har även en del tunga skador, framförallt på Malkin, så offensivt är man försvagade.

Colorado har gjort det ruskigt bra inledningsvis, och man är obesegrade efter fem spelade omgångar. Man ska också komma ihåg att man mött Calgary, Boston och Washington i dessa matcher, så det är inte bara sämre lag man slagit.
Senast gjorde man mål i powerplay igen, och där fortsätter man vara ett ständigt hot för motståndarlagen.
Rantanen, MacKinnon och Landeskog har inlett säsongen riktigt bra. Även nyförvärven Burakovsky och Kadri har visat upp ett bra offensivt spel, och detta kan nog bli en rätt rolig säsong för alla Avalanchefans.

Jag köper inte att Pittsburgh ska vara favorit i denna match, så här väljer jag att tro mest på gästerna, och tror att man fortsätter att leverera som man gjort hittills.

Jarry (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 2 moneyline och jag investerar 2u //TT

This is the stats tab
This is the post tip