Nytt möte mellan Pittsburgh och Colorado där hemmalaget har revansch att utkräva. Om de lyckas? Jag är tveksam.

Pittsburgh kunde inte följa upp vinsten mot Minnesota näst senast då man fick se sig besegrade av Colorado med 3-2, en motståndare som även väntar här.
Ser man på säsongen i stort så har man gjort det väldigt bra då man ligger på en sjätteplats i conferencen, något som kanske låter dåligt, men det är bara två poäng upp till tredjeplatsen.

Crosby, Rust och Guentzel är en fruktad lina som är väldigt giftig för laget. Där bakom finns spelare som Malkin, Letang och Rakell, så visst finns det en hel del kvalitet i laget, men här stöter man på tufft motstånd.
I denna matchen förväntas Beaulieu, Zucker och McGinn saknas.

Colorado gör en väldigt bra säsong hittills då man just nu toppar tabellen på 104 poäng efter att man vunnit 49/69 matcher, vilket är riktigt fina siffror.
Nu senast slog man just Pittsburgh med 3-2 på hemmais, och det var lagets tredje raka seger.
Ser man till de tio senaste matcherna så har man vunnit åtta av dessa, så formen är även den riktigt bra, och det är bara Minnesota som tagit fler poäng under denna perioden.

Man har skador på Girard, Kadri, Landeskog och Murray som samtliga förväntas missa denna matchen, och det är tunga namn. Det positiva är dock att backen Byram eventuellt är tillbaka i spel. Trots skadorna så har man dock namn som MacKinnon, Burakovsky, Rantanen och Makar i laget, så det finns en bra bredd, och här bör man återigen kunna besegra Pittsburgh.

Pittsburgh fick se sig besegrade av Colorado i det senaste mötet och nu när det är hemmamatch som väntar så blir man ganska klara favoriter. Gästerna är dock ett av ligans absolut bästa lag och här blir man lite väl underskattade, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Jarry (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip