Natten till onsdag bjuder på en fin match då Pittsburgh tar emot starka Florida på hemmais, och här har jag hittat ett spel.

Pittsburgh ligger på en fin femteplats i conferencen då man vunnit 34/57 spelade matcher, ett facit som är starkt.
Nu senast bröts en tre matcher lång segersvit då Carolina blev för tuffa, och siffrorna skrevs till 3-2 efter förlängning. Spelmässigt var man dock inte lika bra som hemmalaget, och poängen man tog var målvakten DeSmith högst bidragande till.

Truppen har riktigt bra spelare i form av Crosby, Malkin, Guentzel, Rust och Letang som samtliga håller en väldigt bra nivå. Jämför man med gästerna så är man dock inte lika bra, och då man faktiskt spelat klart bättre på resande fot under säsongen så är jag inte säker på att hemmaplan är någon större fördel i matchen.
Blueger, Domingue, Matheson och Zucker förväntas missa matchen.

Florida har sett ruskigt starka ut och just nu jagar
man Carolina som toppar conferencen då de är två poäng före.
Man kommer från två klara segrar där man vunnit med 6-2 mot Detroit samt nu senast 1-6 mot Buffalo. Visst har inte motståndet varit det starkaste, men spelar man lika bra här så har man absolut möjligheter att vinna matchen.

Barkov har varit glödhet på slutet då han gjort sex poäng i de två senaste matcherna, och hittills har han gjort 55 poäng på 43 matcher.
Utöver honom så finns det spelare i Marchment, Verhaeghe, Huberdeau och Duclair, så det finns massor av kvalitet i laget, och här tycker jag att man ska vara favoriter.
Lomberg, Nutivaara och Thornton förväntas missa matchen.

Florida är ett bättre lag i mina ögon och då även spelet sett bra ut på slutet så tycker jag att man ska vara favoriter här, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Jarry (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip