Två lag med tveksam form möts då Pittsburgh tar emot NJ Devils natten till nyårsafton, och jag tror mest på hemmalaget.

Pittsburgh stod för en svag insats näst senast mot NY Islanders där man fick stryk med 5-1, och spelmässigt var man klart sämre.
Nu senast klev man ut och gasade på direkt och hade 4-0 efter den första perioden mot Detroit, en ledning man dock lyckades slarva bort, och det blev en ny förlust, denna gången efter förlängning. I matchen stod DeSmith och han har gjort det bra hittills, men här bör Jarry vara tillbaka, något jag ser som ett plus.

Man har en rätt bra bredd i truppen då man bakom spelare som Guentzel och Crosby har namn som Rakell, Malkin och Rust som kan kliva fram, och på hemmais mot ett väldigt formsvagt NJ Devils ska man kunna studsa tillbaka på vinnarspåret.
Petry och Letang saknas samtidigt som Poehling och Archibald är frågetecken.

NJ Devils har gjort en riktigt bra säsong då man ligger på en fjärdeplats i conferencen efter att man vunnit 22/35 matcher. På slutet har man dock tappat spelet fullständigt då man endast tagit en seger på de nio senaste matcherna, och trots ett ett tufft spelschema så ska man kunna bättre.

Här väntar bortais och där har man varit riktigt bra då man vunnit 12/15 matcher, så man är inte ofarliga här. Trots spelare som Hughes, Hamilton och Bratt så håller jag dock Pittsburgh som det mer kompletta laget, och jag tror man återigen förlorar.
Bastian, Graves, Marino och Palat saknas samtidigt som Bernier är tveksam.

Pittsburghs förlust senast sved ordentligt då man tappade en klar 4-0 ledning, något som betyder att man lär komma ut rejält påkopplade här, och jag tror man vinner mot ett formsvagt bortalag.

Jarry (Confirmed) - Vanecek (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip