Mycket matcher i NHL inatt. Jag har hittat ett spel i matchen mellan Pittsburgh och New York Islanders där jag har en rolig idé.

Pittsburgh vann med 6-1 senast mot Toronto där Jarry stod för en stabil insats i kassen. Kahun stod för två mål och spelare som Malkin, Guentzel och Rust gjorde även dem poäng i matchen.
Innan dess hade man två raka förluster mot svagt motstånd, så segern kom lägligt. Man kommer dock fortsätta att få klara sig utan kaptenen Crosby då han fortsatt är borta. Även Hörnqvist och Letang saknas, så det finns en del tunga skador som stör laget. Även Bjugstad är osäker till spel här.
Senast man mötte Islanders var på bortaplan och då vann man med 3-4 efter förlängning. Man hade då med Crosby samtidigt som Islanders hade ett tuffare skadeläge.

Islanders har gjort det riktigt bra hittills och ligger tvåa i conferencen bakom Washington. Man har bara spelat 18 matcher hittills där man vunnit imponerande 14 stycken, och man har rejält med självförtroende i truppen.
Kikar vi på bortaplan så har man vunnit 5/6 matcher där man också spelat riktigt tight då man bara släppt in 13 mål.
Formen visar 13 segrar de 14 senaste matcherna och då kom förlusten hemma mot just Pittsburgh på övertid.
Skadeläget ser bra ut och man har bara ett par gubbar borta.

Gästerna målas upp som klara underdogs i matchen. Formen är dock sjukt bra och med tanke på att hemmalaget har några tunga skador så tvekar jag inte när jag väljer att gå på bortaseger här.

Murray (Confirmed) - Varlamov (Likely)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip