Lördagskvällen bjuder på NHL då Pittsburgh tar emot NY Rangers hemma i PPG Paints Arena, och här har jag hittat ett spel.

Pittsburgh ligger på en sjätteplats i conferencen och hittills har man vunnit 31/53 matcher, och 17 av dessa segrar har kommit på resande fot där man spelat bra.
Inför denna matchen har man förlorat tre raka matcher där man nu senast fick stryk med klara 1-6 mot svaga NJ Devils, något som helt klart ställer frågor om formen.

I laget har man stjärnor som Crosby, Malkin, Guentzel, Letang och Rust som samtliga håller en riktigt bra nivå. I övrigt så är laget bra utan att sticka ut, och då man möter ett bra NY Rangers så tycker jag det är fel att man blir klara favoriter i matchen.
Blueger, Domingue och Zucker förväntas missa matchen.

NY Rangers gör en fin säsong hittills då man vunnit 33/51 matcher, vilket gör att man placerar sig på en fjärdeplats i conferencen.
Man är ett av ligans formstarkaste lag på slutet då man på de sex senaste matcherna bara förlorat en enda match, men där fick man även med sig poäng, så några tveksamheter om formen är det inte.

Laget har precis som hemmalaget flera riktigt skickliga spelare i form av Zibanejad, Panarin, Fox, Kreider och Strome för att nämna några, så att man blir stora underdogs i matchen tycker jag är fel då man helt klart har vad som krävs för att vinna matchen.
Blais och Kakko förväntas missa matchen samtidigt som Chytil och Nemeth är tveksamma.

NY Rangers har formen på topp och att man blir klara underdogs i matchen tycker jag är fel då hemmalaget inte alls imponerade senast, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Jarry (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip