Dags för den fjärde matchen i åttondelsfinalen mellan Pittsburg och NY Rangers, och här har jag hittat ett spel.

Pittsburgh kopplade grepp om matchserien då man vann den senaste matchen med 7-4, vilket innebar 2-1 i matcher.
Matchen var verkligen svajig då man hade 4-1 efter den första perioden för att sedan tappa till 4-4 i mittenakten, och trots att man vann med tre mål så var matchen klart jämnare än vad siffrorna visade då två av målen kom i öppen kasse.

Spelare som Rust och Malkin hamnade utanför poängprotokollet trots sju gjorda mål, och istället var det spelare som Carter och Rodrigues som klev fram för laget.
Det finns dock fortsatt målvaktsbekymmer i truppen då varken Jarry eller DeSmith kom till spel senast, och mot ett NY Rangers som är ute efter revansch bör man få det tufft utan sina två ordinarie målvakter.
I övrigt är Rakell och Dumolin tveksamma.

NY Rangers stod för en mindre bra förstaperiod då man släppte in fyra mål, och samtidigt såg inte Shesterkin lika bra ut i kassen som tidigare.
Med tätt matchande så var det dock smart att plocka av honom redan efter den första perioden, vilket gör att han kommer ut mer utvilad här, och vi har alla sett hur bra han varit under säsongen.

I truppen har man fin spets i Zibanejad, Panarin, Kreider och Fox för att nämna några. Även spelare som Copp och Vatrano har sett riktigt bra ut sedan de anslöt till laget under säsongen, så bredden är även den bra, och med ett klart bättre målvaktsläge än hemmalaget så bör man kunna vinna och utjämna matchserien.
Goodrow, Blais och Motte förväntas missa matchen samtidigt som Lindgren är tveksam.

Pittsburgh ser ut att ha fortsatta målvaktsproblem i denna matchen och efter den sämre insatsen senast så lär gästernas målvakt Shesterkin komma ut och spela klart mycket bättre här, något som bör kunna leda till en seger, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Domingue (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT