Pittsburgh kommer närmast från en förlust efter förlängning mot just Ottawa där det då var bortais, och siffrorna blev 5-4.
På slutet har man även gått rätt tungt då man bara tagit tre segrar på de tio senaste matcher, men man har mött en hel del tuffa lag. Nu när man har hemmais och jagar revansch då tror jag man steppar upp en nivå till, något man helt klart har i sig.

Crosby, Malkin, Rust, Rakell och Guentzel är några av lagets toppspelare så man har både fin bredd och spets, och trots avsaknaden av Letang så ska man ha goda segerchanser i matchen.
I övrigt saknas Archibald, Petry, Poehling och Rutta.

Ottawa studsade tillbaka efter två raka förluster och segern var man väl värda då man var klart bättre än Pittsburgh i matchen då man bland annat vann skotten med 40-19. Man visade dock brister i defensiven, och ska man utmana på nytt så lär det krävas en ännu bättre insats.

Till skillnad mot senast är det bortais som gäller nu och det är ett klart minus då man inte alls varit lika starka på resande fot, och även att det finns vassa spelare i Giroux, Batherson, Chabot och Tkachuk så bör man väga för lätt.
Zaitsev, Chariter och Motte saknas samtidigt som Zub är tveksam.

Ombytta roller gäller nu när det är Pittsburgh som står som värdar, något jag tror blir avgörande i matchen då Ottawa inte imponerat utanför egen borg, och jag går på hemmaseger i matchen.

DeSmith (Unconfirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip