Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche

Goalies: Fleury (confirmed) vs Pickard (confirmed)

Pittsburgh Penguins har inlett med 2 raka vinster. Man slog först Washington Capitals med 3-2 efter straffar i en match där jag tyckte att man rånade Caps. Fleury gjorde en fantastisk match samtidigt som att Caps inte var konsekventa i avsluten och som så många gånger förut straffar det sig som oftast. Man följde sedan upp denna vinst med att slå Anaheim Ducks hemma för två dagar sedan. En match som man styrde från minut 1 och man vann klart rättvist. Sidney Crosby kan eventuellt vara tillbaka i spel i natt.

Colorado Avlanche är ett lag som troligtvis kommer få det tufft att ta sig till slutspel i år. Men det största felet är nog att man spelar i en sådan tuff division vilket gör att man måste satsa på wildcardplatserna. Laget har en fint gäng med offensivt skickliga spelar samtidigt som man har en rutinerad backuppsättning. I öppningsmatchen mot Stars blev det hawaiihockey som heter duga och Avs lyckades dra längsta strået i en fartfylld och galen match som slutade med 6-5. Man blandade fantastiskt passningsspel med att gå bort sig likt mig själv på tvspelet NHL17 vilket gjorde båda tränarna i lagen måste gått i taket.

Hur som helst anser jag att Penguins är alldeles för stora favoriter här. Jag menar 1.55 ML är ju ett skämt. Nä Avs offensiv kan verkligen leverera och jag tror man kan hota framåt mot Pens i natt. Dock får vi Pickard i mål för Avs vilket kan bli en utmaning mot Penguins skickliga forwards och om Crosby är tillbaka blir det nog kaos i Avs D om man inte höjer sig markant från senaste matchen mot Stars.

Jag tror dock att vi har goda möjligheter till mål i natt trots att statistiken inte riktigt talar för de. Dock har de två senaste mötena lagen emellan gått över linan 5.5 mål.

Nä jag gillar oddset och tror på bra chans här och spelar

Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche Ö5.5 mål @ 2.06 med 3/7 units hos Betsson

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip