Pittsburgh Penguins - New York Rangers

Goalies: Fleury (confirmed) vs Raanta (probable)

Pittsburgh Penguins åkte på en oväntad förlust senast då man gästade Buffalo Sabres. Ett lag som man vanligtvis trivs väldigt bra mot och när laget varit i bra form kändes det som en lämplig uppgift. Penguins förde spelet hela matchen och man fick iväg hela 47 skott på mål men Anders Nilsson var på väldigt bra spelhumör och stod emot. Matchen gick till straffar och väl där är det som sagt 50/50. Sabres tog extrapinnen och jag tror Pens är riktigt revanschsugna i natt!

New York Rangers hade jag enormt höga förhoppningar på igår. Laget gjorde egentligen ingen dålig match utan man dominerade spelet men en oturlig studs i slutet av tredje perioden gjorde att Panthers kunde kvittera. Likt Penguins match mot Sabres gick matchen till straffar och där vann Panthers. Inte mycket att säga.

Nu är Rangers alltså B2B och bör starta A.Raanta som är 4-0-0 i år. Han har imponerat men i natt tror jag han kan få det tufft. Rangers bör vara lite sega i bena efter en 60+ match igår och möter ett Penguins som man brukar få tufft mot. Pens har vunnit 7/10 senaste mötena med ett målsnitt på 3.40 mål/match. Senast lagen möttes var i slutspelet förra året när Penguins skickade ut laget med 4-1 i matcher om jag inte minns fel.

Nej jag tror på ett revanschsuget Penguins som bör klara av ett B2B Rangers med Raanta mellan stolparna. Jag spelar därför

Pittsburgh Penguins FT @ 2.06 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip