Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Goalies: Fleury (probable) vs Holtby (probable)

Nattens fight i mina ögon mellan två lag som kommer slåss om Stanley Cup! En repris från fjolårets conferencefinal och riktigt hockeygodis för oss hockeyälskare!

Pittsburgh Penguins sitter på ett bra lag i år och man leds av Sidney Crosby i kampen mot andra raka SC. Som regerande mästare brukar de flesta lagen ha en liten ”bakfylla” inledningsvis på säsongerna och så frukar jag även Penguins. Jag rekade ju som sagt Penguins två gånger under försäsongen när man hade i stort sätt ordinarie lag och man underpresterade rejält. Det var som om stjärnorna va sega och inte gav 100%. Dessutom är just Sidney Crosby borta från nattens match då han åkt på en mindre hjärnskakning och det är ett STORT avbräck i mina ögon då han är den spelare som ska leda detta lag. Han är även den spelare som sett mest spelsugen av superstjärnorna.

Washington Capitals var så fantastiskt bra förra året men man hade oturen att möta Penguins i deras livs form i slutspelet. Annars är jag övertygad över att man hade gått hela vägen och vunnit SC. Man sitter på i stort sätt samma lag i år och kommer såklart vara en het kandidat. Tillskillnad från Penguins har man sett hungriga ut under försäsongen om av det jag sett har man spelat väldigt bra hockey.

Jag tror Caps kommer ta med detta in i första matchen och jag gillar att vi får Caps som underdogs till över 2 gånger pengarna mot detta Penguins som jag tror har en liten baksmälla!

Jag synar därför


Washington Capitals ML @ 2.04 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip