Pittsburgh Penguins vs Winnipeg Jets

Goalies: Fleury (confirmed) vs Hellebuyck (confirmed)

Pittsburgh Penguins slaktade Vancouver Canucks med 4-0 på hemmais senast i en match man kunde vunnit med ännu större siffror. Pens spelade väldigt bra hela matchen och vann alltså skotten med hela 42-29. Laget levererar på hemmais varje natt och gör sällan plattmatcher och när man har spelare som Malkin i toppform är de riktigt svårstoppade.

Winnipeg Jets slog Dallas Star med 5-2 i en match som var helt jämn under 2 perioder, men Jets hade för dagen en spelare som gjorde skillanden. Patrick Laine hade nog sin karriärs bästa match och stod för ett hattrick. Han hade även GWG och coach Maurice sa att även om Laine inte hade gjort sitt hattrick så hade det varit hans bästa NHL-match någonsin.

Hur som helst står Jets för en riktigt tuff uppgift i natt när man ska gästa Penguins. Jets bröt sin 4 matcher långa förlustsvit via vinsten mot Stars, men man har enligt mig inte spelat bra på länge. Senaste matchen vann man pga av att en spelare hade sin livs match. Penguins däremot spelar riktigt bra som lag och har gjort det under en längre tid. Man trivs dessutom väldigt bra mot Jets där man vunnit de 8/10 senaste mötena och har ett målsnitt på sjuka 3.90 mål/match mot Jets.

På hemmais ska detta vara två enkla poäng för Pens och jag testar seger efter ordinarie tid.

Nattens spel blir alltså


Pittsburgh Penguins FT @ 1.763 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip