Det har de sista dagarna pratats en del på planket om denna typ av spel, antal skott per lag hos Betsafe . Och idag väljer jag att göra en rek om laget några av oss satt och jobbade in i tisdags och såg de fullständigt bombardera Carolina med 52 skott. Då pratar jag förstås om Pittsburgh. Ikväll tar man såklart emot ett bättre lag än Canes i form av Philadelphia i ett Pennsylvania derby.

Linan är inatt satt på över 30.5 skott för Pittsbrgh vilket jag återigen tycker är ett par skott för lågt. Nu som sagt är Flyers ett betydligt bättre lag än Hurricanes, men att pens ska snitta drygt 10 skott per period ser jag som att de borde klara av. Pittsburgh har skjutit flest skott i hela NHL och har det andra bästa skottsnittet på 34.1 efter hajarna. Såhär har de skjutit under deras hemmamatcher.

29, 41, 31, 32, 29, 32, 32, 33, 36, 33, 40, 46, 26, 26, 28, 52.

Detta ger ett snitt på nästan 34.2 på hemmaplan. Det kommer bli en jämn match ikväll förhoppningsvis och detta medför att det kanske slutar oavgjort vilket innebär ännu fler skott under förlängningen. Sedan har också Pens relativt svårt mot Flyers vilket kanske gör att Flyers tar ledningen eller liknande och då kommer Pens pressa ännu mer. Några såg matchen mot Canes och där slängdes det puckar åt alla håll och skottspelet i den matchen var klart redan efter två perioder. Vi hoppas på skottkavalkad ikväll med. Över 30.5 skott för hemmalaget spelas som singel och även i en dubbel som kommer finnas i min nya spelbok innan matchstart. Kika gärna in i bloggen runt midnatt för fler tankar och dubbelvirke till dettta. Vet inte riktigt hur jag mer ska motivera detta spel.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip