Två formstarka lag möts natten till onsdag då Pittsburgh och St Louis ska göra upp, och här tror jag att gästerna har bra chans att få med sig poäng från matchen.

Pittsburgh kommer med en fin winningstreak på åtta raka segrar och det är starka papper. Nu senast slog man San José med 8-5 i ett riktigt målkalas. Man hade 6-1 redan efter den första perioden men sedan tappade man till 6-5, och det blev en del nerv i matchen.

Precis som senast ser man ut att sakna en del spelare men samtidigt har man spets i spelare som Rust, Crosby och Guentzel, så man ställer ett bra lag på isen, men känslan är att man blir lite väl stora favoriter.

St Louis är precis som hemmalaget formstarka då man vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Nu senast slog man Minnesota på bortais med 4-6 där Kyrou stod för fyra poäng i matchen, och han var riktigt bra i matchen.
Man ligger på en tredjeplats i conferencen och det är bara lag som Vegas och Nashville som ligger före, men då har man också spelat färre matcher än de lagen.

Truppmässigt så finns det en hel del kvalitet då man har tidigare nämnda Kyrou i laget som gjort 32 poäng på 29 matcher. I övrigt så har man spelare som Buchnevich, Tarasenko, O,Reilly och Perron för att nämna några, och man har tillräckligt bra lag för att kunna nypa poäng i matchen.

Pittsburgh är riktigt formstarka och det är något som också gör att man blir rätt klara favoriter. Man möter dock ett riktigt bra St Louis som även dem kommer med bra form, och här tror jag att gästerna får med sig minst en poäng.

DeSmith (Unconfirmed) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip