Natten mellan lördag och söndag bjuder på en härlig fight mellan Pittsburgh - Vegas, och jag har hittat ett spel i matchen.

Pittsburgh kommer något förvånande med fyra raka segrar. Senast slog man Colorado med 3-2 på övertid efter att Landeskog missat att rädda en puck på mållinjen. Crosby är inblandad i det mesta framåt, speciellt när Malkin är borta från spel. Just med Malkin borta trodde jag att man skulle få det tufft, men man har på något sätt hittat vägar att vinna matcher, men här tror jag det tar stopp. Man spelar match natten till lördag, så här får man mindre vila än gästerna.

Vegas studsade tillbaka senast genom att slå Ottawa på hemmaplan med 3-2. Det krävdes dock straffar att avgöra matchen trots att man var klart bättre i matchen och sköt 54 skott på mål. Man har ett riktigt bra lag med stjärnor som Karlsson, Stone och Marchessault för att nämna några. William Karlsson står på 0+7 efter åtta matcher och det är lite förvånande, men det är bara en tidsfråga innan det kommer lossna målmässigt.

Pittsburgh tycker jag är övervärderade här och jag ser Vegas som ett bättre lag. Att Malkin är borta skadar inte heller och här tror jag att hemmalagets segersvit tar slut.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip