Natten till lördag bjuder på ett fint möte i NHL då Pittsburgh tar emot Vegas, och här tror jag på en underhållande match.

Pittsburgh kommer närmast från en 3-4 förlust mot starka Florida i en match som spelades natten till onsdag, så det positiva är att man fått några dagars vila inför denna matchen.
I tabellen placerar man sig på en femteplats och mycket är tack vare ett riktigt bra bortaspel då man toppar bortatabellen.
På hemmais gör man det fortsatt bra, men man släpper in betydligt fler mål.

Offensivt har laget fin spets i Guentzel, Rust, Crosby och Malkin, något man också visade senast mot Florida då förstakedjan stod för samtliga tre mål i matchen, och mot ett Vegas som ser ut att få klara sig utan Lehner i kassen bör de kunna fortsätta producera framåt.
Matheson och Zucker förväntas missa matchen.

Vegas kommer närmast från en förlust mot svaga Buffalo med 3-1 och trots att man skapade en hel del lägen i matchen så fanns skärpan inte där. Även näst senast mot Philadelphia hade man svårt med målskyttet då man förlorade med 2-1, och det trots att man vann skotten med 21-48.

I grunden har man dock ett bra lag och även om man kommer från två raka nederlag så kan man inte avfärda laget helt då det trots allt finns spelare som Marchessault, Pacioretty, Karlsson och Eichel offensivt.
Stone, Patrick, McNabb, Martinez, Howden, Lehner och Janmark förväntas missa matchen samtidigt som Smith är tveksam.

I säsongens enda möte mellan lagen hittills fick vi se åtta mål falla och då det finns gott om offensivt skickliga spelare i båda lagen bör det finnas goda möjligheter till att vi får se en ny målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Jarry (Unconfirmed) - Brossoit (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

TV: Svår rad på Stryktipset - våra experter tipsar om spikar och drag!




This is the stats tab
This is the post tip