Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Goalies: Murray (probable) vs Holtby (probable)

Game 4 i natt i serien mellan Pittsburgh Penguins och Washington Capitals. Lite oväntat så är det Capitals som har en 2-1 ledning efter att man snott Game 3 framför Penguins ögon senast och kanske, bara kaaaanske kan Caps kanske tysta alla tvivlare och gå vidare från detta slutspelsspöke som hemsökt Caps alla dessa år?

Efter att matchserien var lika efter de två första matcherna i Washington så återvände Penguins hem med bra chans att ta ledningen och kommandot i serien. Detta tycker jag man fick se prov på tidigt i matchen då man i första perioden hade bra tryck och spel, men utan att få utdelning. Det var istället Caps som tog ledningen i matchen via John Carlson på hans backposition i PP och det satte stor press på Pens. Detta svarade man upp med att vem om inte Jake Guentzel återigen gjort mål och bar minuten senare gjort Patrik Hörnqvist 2-1 till hemmalaget. Pens spelade bra och innan andra perioden var över så hade Sidney Crosby återigen gett Pens ledningen med 3-2 och laget hade bra utgångsläge inför tredje. Caps hittade en snabb kvittering i tredje perioden och matchen svängde fram och tillbaka poch såg ut att gå till övertid men då klev mr Alexander Ovechkin fram och gjorde en fenominalt mål på sin egna retur på volly och avgjorde mitt framför näsan på Pens.

Med målet har nu Pens enormt press på sig i natt då man absolut inte kan hamna i ett 1-3 underläge när serien vänder tillbaka till Washington. Tycker ändå Pens var det bättre laget senast och på hemmais är man riktigt tunga. Caps tror jag är nöjda med att tagit en match då man återtog hemmaisfördelen via vinsten och det kommer vara högt tryck från Pens sida i natt, det är jag övertygad om. Lägg där till att Tom Wilson missar nattens match och de kommande 2 pga av tacklingen på Reese senast. Även om jag inte är ett fan av honom tillför han mycket grovjobb för Caps och kommer vara skillnad i natt. Pens bör få mer ytor att jobba på.

Gillade ändå vad jag såg av Pens senast och i och med hur viktig matchen är för pingvinerna så tror jag man vinner i natt och kvitterar serien. Moneyline oddset är lite lågt i mitt tycke men raka vinsten funkar bra till över 2 gånger degen. Jag spelar därför

Match: Pittsburgh Penguins - Washington Capitals
Spel: 1
Odds: 2.05
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip