Kvällsmatch i NHL då Pittsburgh gästas av Washington, och här har jag en idé.

Pittsburgh har gjort två matcher hittills och man har mött Philadelphia två gånger om.
I den första matchen så blev det förlust med 6-3 där man spelmässigt gjorde det bra även att det fanns mer att önska i defensiven. Man kvitterade till 3-3 tidigt i den sista perioden, men man orkade inte hela vägen.

Nu senast så blev det ännu en förlust där siffrorna skrevs till 5-2 där man hade 3-0 i baken redan efter elva minuter. Man åt sig in i matchen och det var 3-2 innan perioden var slut. Man mötte dock ett offensivt skickligt Philadelphia som utnyttjade lägena, och de gjorde fem mål på de 20 skott man fick iväg.

Stjärnan Sidney Crosby har gjort mål i båda matcherna och han har sett bra ut.
Man har även en viss Malkin i laget som även han är en stjärna. Han har dock inte noterats för några poäng i de två inledande matcherna, och jag tror vi får se en bättre insats från honom här.
I övrigt så har man spelare som Rust, Guentzel och Letang i laget, så kapacitet finns absolut i laget.
Saknas gör Aston-Reese samtidig som Kapanen är tveksam.

Washington har till skillnad mot hemmalaget vunnit båda sina inledande matcher, men då har man haft ett klart svagare motstånd då Buffalo slagits två gånger om.
I den första matchen blev det en 4-6 seger i en jämn match där man gjorde det sista målet i öppen kasse, och framåt så visade kedjan med Oshie, Bäckström och Ovechkin vägen då de stod för sju poäng tillsammans.

Nu senast så tog man en 1-2 seger i en match där jag tycker Buffalo var det bättre laget.
Man gjorde dock en förändring och det var att sätta in Vanecek i kassen och det var absolut ett lyckat drag då han räddade 30/31 skott, och han var högst bidragande till att man löste segern.

Här ställs man mot ett bättre motstånd än man mött under inledningen och det kommer krävas en bättre match än senast för att kunna slå Pittsburgh, och här tror jag man kommer att stöta på problem.
Saknas gör Kempny och Lundqvist.

Pittsburgh är ute efter sin första seger för säsongen och här tycker jag man ska ha en bra segerchans, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 2.36 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip