Pittsburgh tar emot Winnipeg på hemmais under söndagskvällen och detta med nedsläpp klockan 19:00 svensk tid. Hemmalaget är i bra slag och vinner de här levererar de sjunde raka vinsten på hemmais.

Winnipeg gästar PPG Paints Arena med tveksam form. Bortalaget har tre förluster på deras fyra senaste och kommer närmast från två raka utan seger. Jets gästade senast Nashville där de föll med 5-2 och matchen innan det agerade de också bortalag och då föll de med 4-3 mot Washington, men då efter förlängning.

Senast Winnipeg var på besök i PPG Paints Arena så vann bortalaget med 4-1, men därefter hade haft Pittsburgh på besök två gånger och förlorat båda. Först med 7-2 och senast med 3-1.

Pittsburgh har inför nedsläpp mot Jets fyra raka segrar i bagaget totalt. Senast de var i farten tog de full pott då Columbus slogs på bortais med 5-2 och matchen innan slog de Ottawa här i PPG Paints Arena med 6-4. Med den segern inräknad har Penguins sex raka vinster på hemmais och här är de just nu extremt svårslagna. Hemmalaget har alltså chans på sjunde raka vinsten som hemmalag och min idé är att de levererar därefter.

Jets har ingen superform och på just hemmais är Pittsburgh i extremt bra slag.
Det lär märkas även i denna match, tror jag.

SPELTIPS
Pittsburgh vinner matchen under ordinarie speltid och detta till oddset 1.95 hos 888sport / LeoVegas / Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip