En på förhand jämn match mellan Pittsburgh och Winnipeg väntar natten mot onsdag, men här tar jag ställning för gästerna som har ett intressant nyförvärv.

Pittsburgh ligger tia i conferencen och den senaste tiden har resultaten uteblivit då man bara vunnit två av sina sju senaste matcher.
Senast slog man Montreal efter förlängning men nu är det betydligt tuffare motstånd, så man behöver rycka upp sig om man ska kunna spela hem en ny seger.

36 årige Crosby har levererat 50 poäng på 46 matcher och tillsammans med Guentzel, Malkin, Karlsson och Letang finns det fin spets i truppen.
Att man ska vara favoriter i matchen är jag inte helt övertygad om, och jag tycker man blir för hårt spelade här.
Nieto saknas samtidigt som Ludvig, Puljujärvi och Smith är frågetecken inför matchen.

Winnipeg ska ha minst lika god segerchans som hemmalaget

Winnipeg är fyra i sin conference och man har gjort en riktigt stark säsong hittills. Defensivt imponerar man då man bara släppt in 109 mål vilket är minst av samtliga i ligan, och båda Hellebuyck och Brossoit har varit starka i kassen.
Till denna matchen kommer man med tre raka förluster i ryggen, men det har varit mot Toronto x2 och Boston, inga lätta matcher.

Man har fått in ett nyförvärv i Sean Monahan vilket spetsar till centersidan och han förväntas kliva in mellan Perfetti och Ehlers.
Scheifele är även tillbaka i truppen efter skada, så det är mycket positivt inför matchen, och det finns helt klart kvalitet nog att fälla Pittsburgh trots bortaplan.
Gustafsson saknas i matchen.

Pittsburgh kliver in som favoriter i matchen vilket jag tycker är fel då gästerna gjort en riktigt fin säsong hittills, och jag går på bortaseger i matchen.

Jarry (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip