Det har blivit dags för åttondelsfinaler i CHL, och under tisdagen har jag hittat ett spel mellan Tjeckiska Plzen och Schweiziska Lausanne.

Plzen kom tvåa i sin grupp bakom gruppsegrarna Zug. En stor bidragande orsak var att man gjorde det väldigt bra på hemmaplan där man vann samtliga tre matcher och plockade sju poäng. På dessa matcher gjorde man 16 mål där nio kom mot Rungsted.
I ligan ligger man tvåa bakom Sparta Prag. Man har dock en match mindre spelad och slår man Karlovy Vary i kommande ligamatch så är man uppe på samma poäng. Man ser ut fortsatt få klara sig utan Pulpan och Jank i defensiven, och den förstnämnda är ett klart tyngre avbräck.
Svenskbekante Milan Gulas är lagets offensiva stjärna då han öser in poäng, och han leder den tjeckiska poängligan i överlägsen stil med sina 32 poäng där tvåan bara har 21 poäng.
På hemmaplan tycker jag att man ska ha bra chanser till att göra en del mål, men jag är inte helt säker på att det räcker.

Lausanne vann sin grupp före lag som Haamenlinna, Trinec och Minsk. Något förvånande var att Yunost Minst från Vitryssland slutade tvåa i gruppen och tog sig vidare.
I ligan ligger man trea och man har gjort det bra hittills.
Offensivt så har en del spelare som gjort en del matcher i NHL och Kenins, Vermin, Jooris och Emmerton är några av dem. Mest är det offensiva spelare som är i laget och defensivt så är det bara en spelare som provat på spel i NHL.

Jag tror på en del mål i matchen då hemmalaget har offensiva kvaliteter i Gulas. Samtidigt så har gästerna en del meriter på många offensiva spelare, och jag tror absolut man kan såra hemmalagets defensiv i matchen.

Speltips: över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip