Topplaget Cska Moskva åker och gästar Podolsk i en match där ena laget känns avhängt och det andra jagar förstaplasten i tabellen, blir det en ensidig historia?

Podolsk ligger på plats elva av 13 i den västra serien och man har spelat in 54 poäng på 47 matcher. Totalt sett har man 17 segrar och 30 förluster, och alla kan räkna ut att man då tillhör botten av serien. hittills har man varit jämngoda på både hemma och bortaplan och mot ett lag som Cska Moskva så kommer man finna sig i att ligga tätt och gå på kontringar då gästerna bör styra spelet.
Senast förlorade man mot Jokerit på hemmaplan med 1-4, där man var numret mindre och förlorade även skotten med 28-44.
Man har en förstalina med Makeyev - Nikulin - Afinogenov som står för det mesta i offensiv väg för laget, utöver dessa herrar så ser det rätt tunnt ut, och för en skrällseger så måste dessa killar vara på sin absoluta topp och bära laget.

Cska Moskva däremot har en bred trupp, där man tex har Kuzmenko som senast lirade i fjärdekedjan, och han har gjort 24 poäng på 36 matcher.
Senast vann man hemma mot Jokerit med 2-1 efter förlängning, och man har vunnit de fyra senaste matcher, så formen finns där.
Med sina 21 segrar på 25 hemmamatcher kan man tro att laget är klart bättre hemma än borta, men faktum är att man på resande fot står på 17 segrar på 21 matcher, och det visar bara vilken skillnad det är mellan de två bästa lagen i ligan ner till övriga.

Senast lagen möttes skrällvann Podolsk borta med 1-3 i en match där hemmalaget vann skotten med 47-20, och gästerna utnyttjade sitt powerplay genom att göra två mål. Jag tror inte det blir samma utgång här, utan att gästerna är för tuffa.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 3u // tobbe

This is the stats tab
This is the post tip