Ryssland bjuder på hockey denna tisdag, lite mindre utbud än vanligt, men ändå ett spel jag tycker är riktigt fint. Det är hittat i ryska MHL, där Russkie Vityazi gästas av Dinamo St Petersburg.

Russkie Vityazi har haft ett tufft spelschema ett tag och fått möta topplag efter topplag de senaste elva matcherna. Man står på sex raka förluster som kommit mot SKA-1946 x2, MHC Spartak x2 och senast mot just dagens motstånd. Man bör vara duktigt slitna efter det tuffa spelschemat och förlust på förlust är inte heller bra för självförtroendet.
Man har vunnit två av nio hemmamatcher och totalt sju av 19. Man har inte imponerat spelmässigt heller och förväntningarna var högre från min sida denna säsong.

Dinamo St Petersburg bara kör. Man har nio raka segrar, där man både gör mycket mål och spelar riktigt bra hockey. Låt säga att spelschemat har varit extremt lätt på slutet, men att man ändå kan styra och vinna matcher mot sämre lag är viktigt också.
Man har vunnit 17 av 21 matcher och har på bortaplan vunnit åtta av nio matcher.
Man har en bra blandning i laget med målskyttar som Nazarevich och Dynyak samt Mikhailov och zhabreyev som gör mycket assist.

Gästerna har imponerat stort hittills och man vann som sagt med 3-5 i Söndags, och bör vinna även denna match. Jag tror man gör det med minst två mål även denna gång och Bwin ställer ut ett kanonodds.

Speltips: 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag kliver in med 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip