Eftermiddagsmatch från Ryssland där Russkie Vityazi ska försöka rå på MHC Spartak, ett Spartak som bör vara hetare än senast.

Russkie Vityazi kommer med en seger de sex senaste matcherna och det var en skrällseger mot Dinamo St Petersburg, annars har det bara blivit förluster vilket oroar, även om spelschemat varit tufft.
Två raka torsk mot Krylya Sovetov har man, och det är ett lag som inte normalt sett kan mäta sig med dagens motstånd, och segern bör hamna hos gästerna.
Man är klart bättre på resande fot där man tagit 38 poäng mot hemma där man tagit 21. Man både gör färre mål och släpper in fler, och man är lite av motsvarigheten till Södertälje i Allsvenskan.

MHC Spartak har mött bottenlaget Kapitan i två raka, och dessa har resulterat i en seger och en förlust, vilket såklart inte är ett bra facit. Man var dock klart bättre i matcherna men lyckades släppa in många mål på de få skott hemmalaget bjöds på och jag tror man har slipat ordentligt på det defensiva spelat inför denna match.
Man har vunnit 16 av 24 bortamatcher och har fina 82-61 i målskillnad, och man spelar bra borta även om det är på hemmais man är totalt ostoppbara.
Man är bättre än hemmalaget på samtliga positioner egentligen, och nu är det bara att jag de tre lagen som ligger före i conferencen och då krävs segrar.

Båda säsongens möten har slutat med seger för Spartak där siffrorna blivit 1-0 och 5-1. Nu är det bortaplan som gäller men det tror jag inte spelar någon roll, och man visar sig vara starkare än hemmalaget.

Speltips: 2 hcp -1 asian och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip