Skillnaden är stor när serieledande Ravensburg tar emot Bad Nauheim och jag tror på hemmalaget.

Ravensburg toppar tabellen med 50 poäng efter 19 matcher. Man har 17 vinster och två förluster där båda förlusterna kommit på bortaplan.
Hemma har man varit omutliga och har nio segrar på nio matcher med en målskillnad på kanonfina 56-19. Andreas Driendl leder interna poängligan med 33 poäng på 19 matcher, och kikar vi förra säsongen mäktade han med 96 poäng!
Fyra assist senast och nio poäng de senaste tre matcherna är facit och många andra spelare presterar såklart också framåt vilket gör laget så bra hittills.

Bad Nauheim ligger nia av 14 lag och ligger hela 24 poäng efter dagens motståndare. Man har förlorat fyra av de fem senaste matcherna och risken är stor att man åker på ytterligare en förlust här.
Man har mött Ravensburg en gång denna säsong och då lyckades man vinna med 7-5 på hemmaplan, vilket gör att man är det enda laget tillsammans med Eislöwen som lyckats med det denna säsong.
Bortaplan är inget bra här då man varit klart bättre på hemmaplan och det är nog där man får rikta in sig på att ta de flesta av sina poäng framöver.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 3u hos Rizk eller OHMbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip