Tyskland bjuder på slutspel och Riessersse gästas av Crimmitschau där matchserien står 2-2, oväntat om du frågar mig.

Riessersee vann grundserien med samma poäng som Bietigheim/Bissingen, där man hade bättre målskillnad. Hemmaspelet var en stor del i detta och man vann 21 av 26 matcher i sin egen borg med en målskillnad på 102-63. Man hade de två bästa poängplockarna i grunserien i form av Mueller och Driendl. Dessa herrar och övriga laget har inte kommit upp i nivå på slutet då man förlorade de två första slutspelsmatcherna mot Crimmitschau. Nu har man dock två raka segrar och senast såg det klart bättre ut när man vann borta med 2-5.
Det är seriesegrarna vi pratar om och det vore ett fiasko att åka ur redan i kvartsfinal mot ett motstånd man normalt sett slår ofta.

Crimmitschau kom tia i tabellen, och det med två poängs marginal. Det var alltså inte säkert att man skulle gå till slutspel, men nu gjorde man det och man var tvungen att ta sig igenom en åttondelsfinal mot sjuan Ravensburg. Dessa matcher vann man med 4-5 borta och med 3-2 på förlängning hemma, och man är alltså nu i kvartsfinal mot serieledarna. Man skrällde lite i början och man hade dem i brygga, men nu har vi 2-2 i matcher och jag har svårt att se att man kan stoppa dem nu. Man har Czarnik i laget och det är en spelare som vann målligan i grundserien med 37 kassar, men det är en kille man inte fått se jättemycket av nu på slutet.

Jag tror hemmalaget kniper segern och kopplar greppet om matchserien.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip