Hemmalaget har gjort detta spännande och tagit detta till en sjunde och avgörande match, en matchserie som inte borde gått såhär långt enligt mig.

Riessersee kom delad etta i grundserien och det är ett lag som absolut inte ska åka ur i en kvartsfinal, speciellt med tanke på vilket lag som står på andra sidan. Man har Driendl och Mueller som fortsatt producera även i slutspelet. Hela laget kan dock bättre och det har man visat i enskilda matcher, men inte samma stabilitet som man visat tidigare under säsongen. Senast vann man med 1-4, och det var en match man var tvungna att vinna för att inte åka ur.

Crimmitschau tog sig till kvarten genom att slå ut Ravensburg i två täta matcher. Man har överraskat och gjort detta svårare än det borde varit för Riessersee. Man har inte förlorat borta under ordinarie tid hittills i matchserien, och det är riktigt starkt gjort, dock vet jag inte riktigt vad Riessersee gjort periodvis.
Man har bra spelare i Knackstedt och Czarnik som nästan alltid producerar, men senast gjorde man bara ett mål framåt och ingen av dessa spelare var inblandad i målet.

Nu är det dags att städa av denna match för Riessersee och blicka fram emot en semifinal där man senare har som mål att ta sig till final.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip