Speltips: Riessersee - Heilbronner

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-22 18:30
Land: Tyskland
Liga: DEL 2
Odds: 1.72
Tips: 1 hcp -1,5
Tysk hockey och närmare bestämt andraligan står på schemat denna söndag, och jag har hittat ett fint odds i en intressant match med nedsläpp 18:30.

Riessersee hade en tuff säsong i fjol och slutade nia i tabellen, och åkte ut i åttondelsfinal mot Bayreuth. Denna säsong har man dock öppnat riktigt starkt och står på åtta segrar på elva matcher. Man har bara förlorat en match på hemmaplan och det mot starka Frankfurt, vilket inte är något att säga om.
Man har tappat en del spelare där Roope Ranta förmodligen är det största tappet. Han gjorde 35 poäng på 37 grundspelsmatcher.
Man har dock ersatt otroligt fint med Richard Mueller, en spelare som öst in poäng för Frankfurt och hittills har gjort 23 poäng på elva matcher för laget. Man har också fått in Dibelka från Wolfsburg som tillhör högstaligan, och man rustar för en bättre säsong än i fjol.

Heilbronner går ruskigt trögt nu och man är fortsatt utan vinst på ordinarie tid efter tio matcher, där fyra segrar tagits efter förlängning eller straffar. I fjol kom man näst sist och fick hålla sig kvar i ligan. Man har fått in två kanadensare vid namn Maylan och Alderson som gjort mycket poäng hittills, men man lyckas inte vinna matcher och truppen har för lite spets för att kunna utmana i en sådan här match. Man kommer troligtvis tillhöra botten av tabellen även denna säsong och att utmana topplagen tror jag kommer bli för svårt.

Hemmastarka Riessersee har vunnit mot Heilbronner på hemmaplan i fem raka matcher och jag tror man förlänger den sviten till sex matcher, och litar fullständigt på hemmalaget.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två måls marginal och jag kliver in med 5u // Tobbe
  Riessersee - Heilbronner
Spela på Speltips Riessersee - Heilbronner
TobbesTips - 21 Oktober 2017 - 18:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar