Dags för match mellan Rögle och Djurgården. Ett Rögle som leder SHL mot ett Djurgården som ligger åttonde plats och hackar en hel del för stunden. Jag tycker att Rögle ska vinna denna matchen relativt bekvämt och kommer såldes spela Rögle att vinna under ordinarie tid till 1.73, spelet hittas hos Unibet , LeoVegas och Casumo och spelas i vanlig ordning med en flatinsats. En flatinsats betyder att man spelar en medelinsats, sin vanliga insats på en singel.

Rögle toppar som sagt tabellen av SHL och man gör det dessutom med en match mindre spelad mot Frölunda som ligger och hotar på andra plats. Rögle har verkligen imponerat på alla sätt och vis denna säsongen. Däremot har maskineriet hackat en aning den senaste tiden. Tre förluster har det blivit i Rögles fem senaste. Man tog dock en rejäl seger i senaste omgången när man krossade HV71 på bortais med klara 5-1. Så självförtroendet och känslan av att man är seriens bästa lag bör vara tillbaka och det är viktigt.

Djurgården ligger på åttonde plats i tabellen. Man har spelat en match mindre än Rögle, men ligger hela 20 poäng bakom, så det är verkligen klasskillnad mellan dessa två lag. Djurgården har haft det oerhört tungt i januari månad. Innan matchen mot Örebro i senaste omgången så hade Djurgården fem raka förluster och tappade mycket mark i tabellen. Men som sagt, seger blev det senast, borta mot Örebro med 6-4 i en smått galen match. Detta är givetvis mycket positivt för Djurgården som återigen har vunnit en hockeymatch, däremot tror jag inte att det räcker mot seriens bästa lag. Rögle känns för tunga här, imorgon 19.00 så får vi se om jag har rätt eller fel.

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip