Tredje matchen i matchserien mellan Rögle och Färjestad ska spelas under onsdagen, och efter två raka nederlag är läget tufft för hemmalaget.

Cam Abbotts mannar har haft ett rätt tufft slutspel där man först krånglade sig vidare genom att slå ut Oskarshamn med 4-3 i matcher, en matchserie som förväntades bli klart mycket enklare.
Nu har det blivit två raka nederlag i semifinalen där man senast fick stryk med 2-1 på bortais mot Färjestad. I matchen var man dock inte alls lika bra som hemmalaget, och siffrorna kunde och borde blivit större än de blev.

Nu väntar hemmamatch i Ängelholm och en förlust här vore otroligt tung för laget, och man lär vilja visa upp ett bra spel inför hemmapubliken.
Det finns även en hög kvalitet i laget, så det är inte omöjligt att man löser denna uppgiften, men med tanke på hur slutspelet sett ut så ska man inte vara favoriter.

Färjestad gör ett riktigt bra slutspel då man först slog ut Skellefteå med 4-2 i matcher, vilket är ett starkt facit.
Nu har man även skaffat sig ett 2-0 överläge i semifinalen mot seriesegrarna Rögle, och även om fler matcher måste vinnas så har man skaffat sig ett bra läge att nå en finalplats.

Målvakten Dominik Furch har varit riktigt stark i kassen samtidigt som man har Lennström i backlinjen som är farlig framåt då han gjort nio poäng på de åtta slutspelsmatcherna.
Offensivt finns det även mängder av skickliga spelare i Viksten, Åslund, Nygård, Lindqvist och Rydahl för att nämna några, och då hela laget ser väldigt formstarkt ut så kan man visa sig starkast även här.

Rögle har haft ett tufft slutspel hittills och nu när man får spela på hemmais blir man favoriter i matchen, något jag dock inte köper då jag är riktigt imponerad av Färjestad. och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip