Kniven mot strupen för värdarna Rögle när Färjestad gästar då man måste vinna för att inte säsongen ska ta slut, men här tror jag att man får det tufft.

Rögle har inte alls kommit upp i nivå under slutspelet, varken mot Oskarshamn i kvartsfinalen eller nu i semifinalen mot Färjestad.
Inför denna matchen ligger man under med 1-3 i matcher där man senast fick stryk med 6-2, en förlust som lär ha tagit på psyket.
När man nu även vet att man måste vinna för att säsongen inte ska ta slut så är pressen klart högre än hos gästerna, något som är en nackdel.

Spelare som Zaar, Tambellini och Larsson har gjort sina poäng i slutspelet, och de har gjort det bra.
Det finns dock flera spelare som kan klart bättre än man visat upp, något som också gjort att framgångarna uteblivit, något man även sett i denna matchserien.

Färjestad har verkligen växlat upp nu när det blivit slutspel och man imponerande stort genom att slå ut Skellefteå med 4-2 i matcher i kvartsfinalen.
I denna matchserien mot Rögle har man nu skaffat sig flera matchbollar att avgöra och ta sig till final, och det efter att man varit det klart bättre laget i matcherna.
Man saknar Patrik Lundh då han blev avstängd senast, men det är inget som ska påverka nämnvärt då det finns en fin bredd i laget.

Kikar man på truppen så finns det massor av kvalitet i Lennström, Åslund, Nygård, Ejdsell, Lindqvist och Viksten för att nämna, men där bakom finns det flera riktigt bra spelare, och då man sett väldigt formstarka ut på slutet så kan man absolut avgöra matchserien redan här.

Rögle har inte alls fått det att stämma men samtidigt möter man ett Färjestad som håller en riktigt hög nivå då det finns massor av bra spelare, och här tror jag att gästerna åtminstone tar matchen till förlängning, vilket gör att jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip