Speltips Rögle - Färjestad

Kniven mot strupen för värdarna Rögle när Färjestad gästar då man måste vinna för att inte säsongen ska ta slut, men här tror jag att man får det tufft.

Rögle har inte alls kommit upp i nivå under slutspelet, varken mot Oskarshamn i kvartsfinalen eller nu i semifinalen mot Färjestad.
Inför denna matchen ligger man under med 1-3 i matcher där man senast fick stryk med 6-2, en förlust som lär ha tagit på psyket.
När man nu även vet att man måste vinna för att säsongen inte ska ta slut så är pressen klart högre än hos gästerna, något som är en nackdel.

Spelare som Zaar, Tambellini och Larsson har gjort sina poäng i slutspelet, och de har gjort det bra.
Det finns dock flera spelare som kan klart bättre än man visat upp, något som också gjort att framgångarna uteblivit, något man även sett i denna matchserien.

Färjestad har verkligen växlat upp nu när det blivit slutspel och man imponerande stort genom att slå ut Skellefteå med 4-2 i matcher i kvartsfinalen.
I denna matchserien mot Rögle har man nu skaffat sig flera matchbollar att avgöra och ta sig till final, och det efter att man varit det klart bättre laget i matcherna.
Man saknar Patrik Lundh då han blev avstängd senast, men det är inget som ska påverka nämnvärt då det finns en fin bredd i laget.

Kikar man på truppen så finns det massor av kvalitet i Lennström, Åslund, Nygård, Ejdsell, Lindqvist och Viksten för att nämna, men där bakom finns det flera riktigt bra spelare, och då man sett väldigt formstarka ut på slutet så kan man absolut avgöra matchserien redan här.

Rögle har inte alls fått det att stämma men samtidigt möter man ett Färjestad som håller en riktigt hög nivå då det finns massor av bra spelare, och här tror jag att gästerna åtminstone tar matchen till förlängning, vilket gör att jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT
  Rögle - Färjestad
Spela på Speltips Rögle - Färjestad
TobbesTips - 23 April 2022 - 17:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming