Det är två fullständigt vansinniga lag som drabbar samman under torsdagskvällen i matchen mellan Rögle och Frölunda. Jag kan inte se någon annat än fullt ös från båda lagen i denna matchen. Jag kommer spela över 5.5 mål till oddset 2.05 hos Rizk , spelet spelas i vanlig ordning med en flatinsats.

Två vansinniga lag sa jag. Just det. Frölunda kommer från en hemmaförlust mot Mora. För det första accepteras det inte att tappa poäng hemma mot Mora. För det andra accepteras det absolut inte att tappa alla tre poäng hemma mot Mora och för det TREDJE accepteras det ABSOLUT inte att tappa poängen på det viset som man gjorde det. Frölunda ledde med 3-1 med 2 minuter och 59 sekunder kvar att spela och förlorade med 3-4. Ett övertaggat Frölunda kommer resa till Ängelholm under torsdagen och jag tror verkligen det blir fullt ös från gästernas sida. Innan förlusten mot Mora hade Frölunda börjat bra med en trepoängare hemma mot Djurgården och två poäng borta i Gävle mot Brynäs.

Rögles säsong har börjat på sämsta tänkbara vis med noll poäng på kontot efter tre spelade matcher. Man inledde med förlust mot Skellefteå på bortais med 5-1, därefter förlust på bortais mot Djurgården med 5-2. I Rögles senaste match var det dags för hemmapremiär mot Brynäs. Hemmasupportrarna fick inte jubla en enda gång i den matchen då man föll med 0-4. Rögle har dock inte gjort några superdåliga prestationer i de inledande matcherna, det gäller bara att få igång maskineriet. Hemmapubliken vill se mål, i den inledande hemmamatchen gjorde man som sagt inga mål men det måste man göra nu och det tror jag verkligen man kommer göra nu. Rögle har bara gjort tre mål hittills denna säsong men faktum är att man är det laget som skjutit femte mest skott på mål i serien och man är faktiskt det laget som skjutit fjärde mest skott i skottsektorn. Målskyttet kommer lossna. Rögles defensiv har dock sett mycket svag ut hittills, i sina tre inledande matcher har man släppt in hela 14 mål, det får gärna fortsätta i denna match!

När Rögle och Frölunda möttes förra säsongen så gick tre av segrarna till Frölunda och en till Rögle. Samtliga matcher var målrika, matcherna slutade 5-1, 4-3, 3-2 och 3-4. Båda matcherna i Ängelholm slutade med sju mål, även det en statistik som vi hoppas fortsätter i denna matchen.

Det här är en match som båda lagen mer eller mindre måste vinna. Rögle MÅSTE inkassera sina första poäng och framförallt måste man börja göra mål. Frölunda måste rycka upp sig efter den dråpliga hemmaförlusten mot Mora senast, dessutom skulle knappast Frölunda vara nöjda med att ha fem poäng efter fyra spelade matcher. Jag tror på en mycket fartfylld match där båda lagen kommer försöka styra matchbilden, det borde skapa oreda. Jag tycker över 5.5 mål till 2.05 hos Rizk är ett fint spel att följa under kvällen imorgon.

Match: Rögle - Frölunda
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.05
Insats: Flat
Bolag: Rizk
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip