Dags för match mellan Rögle och Frölunda, där tycker jag att hemmalaget ska ha fina möjligheter att vinna matchen under ordinarie tid. En Rögle-seger betalar i skrivande stund 2.38 gånger pengarna hos Casumo , 888sport & Unibet och det tycker jag är ett bra spel. Flatinsats i vanlig ordning.

Rögle vann i torsdags borta mot HV71 och inkasserade sin tredje raka seger under ordinarie tid. Detta innebär att Rögle gett sig själva ett makalöst fint läge inför slutspurten av grundserien 2019/2020. Rögle ligger just nu på femte plats i serien med 69 inspelade poäng, endast två poäng upp till Frölunda som ligger tvåa i serien med 71 inspelade poäng, med andra ord är det oerhört tight i toppen just nu. Rögle har sett mycket fina ut den senaste tiden, två tunga bortasegrar i de två senaste omgångarna mot HV71 och innan det Växjö gör att Rögle nu har mycket gott självförtroende. Rögle har spelat oerhört bra mot Frölunda denna säsongen och har faktiskt vunnit alla tre matcher mot dem. Två trepoängare på bortais och en hemmaseger där det blev två pinnar, det är alltså med en mycket god känsla som man tar sig an Frölunda under lördagseftermiddagen. Rögle är dessutom bättre än Frölunda när det kommer till specialteams.

Frölunda ligger tvåa i serien, men det är verkligen med minst möjliga marginal till lagen nedanför dem. Örebro på sjätte plats ligger endast två poäng bakom, så det är minst sagt viktiga poäng på spel i denna matchen. Frölunda har blandat och gett den senaste tiden i SHL. Två vinster och två förluster har det blivit i de fyra senaste för göteborgarna. I torsdags vann man en oerhört viktig match mot Örebro, men innan det föll man hemma mot Linköping, så formen är just nu lite oklar. En bortamatch mot Rögle är oerhört svår och jag tycker att Frölunda ska vara större underdogs än vad man är och det är en bra anledning till att spela hemmalaget att vinna matchen.

Match: Rögle - Frölunda
Spel: Rögle
Odds: 2.38
Insats: Flat
Bolag: Casumo , 888sport , Unibet
Spelstopp: Lördag 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip