Dags för en riktig toppduell mellan Rögle och Frölunda. Jag tycker att bortalaget Frölundas odds är lite väl högt och kommer således spela Frölunda till 2.88 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo . Spelet är alltså Frölunda att vinna under ordinarie tid och tas med en flatinsats.

Rögle kommer till matchen med sargat självförtroende efter två raka förluster. Dessutom är det två riktigt mediokra lag man förlorat mot, först föll man mot enligt mig seriens kanske sämsta lag, Brynäs med 2-1 och nu senast så föll man mot Leksand med 3-2 efter övertid. Innan det har däremot Rögle radat upp segrar och därmed på en välförtjänt femteplats i serien. I min egengjorda tabell där jag analyserar hur många poäng vardera lag har varit värda hittills så hittar jag Rögle med 12 inspelade poäng hittills, i verkligheten har man tagit 16 poäng, så poängskörden har varit lite i överkant, det är också en av anledningarna till att jag väljer att spela Frölunda här.

När lagen möttes föregående säsong så var oddset mer eller mindre helt jämna när Rögle spelade hemma. Om ni frågar mig finns det ingen logik i det över huvud taget. Frölunda har inlett säsongen på ett fullkomligt strålande sätt samtidigt som Rögle blandar och ger en hel del. Dessutom finns det ingen publik på plats nu som det fanns föregående säsong, mycket märkligt odds om ni frågar mig.

Frölunda kommer till denna matchen med en positiv känsla efter att ha studsat tillbaka mot Malmö direkt efter man föll mot Färjestad. Frölunda slog Malmö på "bortais" med hela 6-2, en mycket imponerande seger trots att motståndet inte är det allra skarpaste. Frölunda toppar tabellen mycket rättvist med 20 inspelade poäng i de nio inledande matcherna för deras del. Frölunda känns verkligen superheta i inledningen av säsongen 20/21 och är det lag som varit vassast i de underliggande statsen. J

ag tycker det är mycket märkligt att vi får ett så högt odds som 2.88 gånger pengarna på Frölunda, den hugger vi utan att blinka!

Stort lycka till om du ryggar mitt spel!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip