Söndagen bjuder på en match i SHL och den står Rögle och Frölunda för, en match som på förhand känns oviss.

Rögle har inte alls levt upp till förväntningarna hittills denna säsongen då man ligger på en blygsam tiondeplats i tabellen.
Näst senast åkte man även ut CHL då man fick stryk av finska Tappara med 5-1, vilket visserligen gör att man kan fokusera helhjärtat på ligaspelet.
Det blev en ketchupeffekt direkt då man klev ut och gjorde en riktigt bra insats mot Timrå, och man vann till slut matchen med klara 6-1.

Man har Adam Engström och Oskar Pettersson iväg på JVM, något som dock inte påverkar nämnvärt.
Ur positiv synvinkel var William Wallinder tillbaka senast och det stärker upp defensiven rejält, och ser man på truppen är den stark med spelare som Zaar och Tambellini i spetsen.

Frölunda har till skillnad från hemmalaget gjort en klart godkänd säsong hittills, något en fjärdeplats i tabellen vittnar om.
Nu senast tog man en seger på straffar mot Skellefteå, något som även betydde avancemang i CHL, och man gjorde en klart bra match.

Nu väntar bortamatch och man har visat upp att man är ett pålitligt bortalag och ser man på de tio senaste matcherna på resande fot har det blivit åtta segrar, vilket imponerar, och med spelare som Borgman, Lasch och Friberg i laget så finns det kvalitet nog att störa Rögle.

Lagens enda möte inbördes denna säsong slutade oavgjort och här tycker jag krysset sticker ut lite väl mycket då jag förväntar mig en jämn match mellan två lag som håller liknande kapacitet.

Speltips: X och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip