Speltips: Rögle - HV71

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-12-07 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 3.55
Tips: 1
Rögle kommer senast från en förlust mot Skellefteå när man föll med 4-3.Jag såg matchen och Rögle var verkligen otroligt bra. Man spelade i stora stunder i matchen ut Skellefteå helt och hållet. Man satte en otrolig press och hade pucken i offensiv zon långa perioder under matchen och verkligen låste Skellefteå. Tillsammans med det jobbade man otroligt hårt för varandra och spelade en väldigt fin ishockey. Skillnaden mellan lagen denna matchen var att Skellefteå var otroligt effektiva samtidigt som Lindvall i Skellefteås mål gjorde en otrolig match. Rögle vann nämligen skotten med 39-20 och det är inte missvisande på något vis, Rögle imponerande stort i matchen.

Nu släpper vi den matchen och tittar på hur det sett ut överlag den senaste tiden, sedan Cam Abbott kom in som ny huvudtränare har Rögle verkligen höjt sig. Man har visserligen sedan Cam kom in förlorat fyra av sex matcher men det har sett betydligt bättre ut, laget jobbar framförallt mycket hårdare och om man kollar på endast Rögles hemmamatcher har det sett väldigt bra ut, vinst mot Örebro (6-1), vinst mot Frölunda (4-3) och nu senast en jättebra match där man tyvärr föll mot Skellefteå. Nu kommer HV71 på besök och jag tycker absolut att Rögle har finare möjligheter än vad oddsen visar. 4.50 är enligt mig oerhört bra. En viktig detalj varför jag tycker spelet är extra fint mot just HV71 är att HV71 har ett relativt svagt boxplay samtidigt som Rögle har ett mycket vasst PP. Dessutom lär väl HV71 som alla andra lag i serien just nu underskatta Rögle. Rögle lär vara blodtörstiga efter en seger med tanke på den oerhört tunga och orättvisa förlusten under lördagen.

HV71 är absolut inget lag jag imponeras av just nu. Man kommer senast från en förlust borta mot Örebro där man föll med 3-0, jag såg inte matchen men som statsen visar och rapportera låter så verkar det varit en rättvis vinst för Örebro. I HV71:s sex senaste matcher har man fyra förluster, en övertidsseger samt en vinst. HV71 ligger just nu på sjunde plats i tabellen och jag tycker väl egentligen att det är en ganska rimlig placering för de regerande mästarna för HV71 har inte imponerat speciellt mycket denna säsong. Spelbolagen erbjuder just nu klara favoritodds på en HV-seger, på bortais, mot ett Rögle som är påväg uppåt och HV71 har inte ens en bra form just nu. För mig går det inte att förstå. Det är som sagt dessutom stor fördel för Rögle i specialteams, nej jag tror verkligen Rögle har oerhört bra chans att vinna denna matchen.

Jag tycker det är så pass mycket värde i detta spel så jag kommer lägga ett maxspel. Jag kommer spela fyra units istället för två som jag i vanliga fall gör. Snälla Rögle gör en lika bra match som mot Skellefteå så vinner ni. VAMOS RÖGLE!

Match: Rögle - HV71
Spel: Rögle
Odds: 3.55
Bolag: Nordicbet

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder
  Rögle - HV71
Spela på Speltips Rögle - HV71
SHL-Grinder - 3 December 2017 - 12:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar