BACK-TO-BACK!

Det är dags för ett back-to-back-möte mellan Rögle och Karlskrona. Igår var det Karlskrona som spelade hemma och drog det längsta strået. Idag spelar Rögle hemma och drar det längsta strået? Nej det tror inte jag. Jag tror att Karlskrona har goda möjligheter att vinna även ikväll. Spelar därför Karlskrona +0 till @2.40 hos Pinnacle med 3/5U.

Rögle:
Det är tufft för Rögle just nu. Man inledde SHL med att förlora hemma mot Växjö, efter det blev det två raka segrar och nu har man två raka förluster. Dessutom har man en väldigt jobbig frånvarolista. David Åslin och Daniel Sylwander är avstängda och Matt Fraser, Taylor Matson och Timothy Liljegren är skadade. Rögle såg dessutom väldigt tröga ut igår och var klart det sämre laget (av det jag fått höra av andra som sett matchen). Att man får @2.40 på Karlskrona +0 är för högt i mina ögon!

Karlskrona:
Karlskrona har börjat SHL FRUKTANSVÄRT bra men hamnat lite i skuggan av Malmö som startat SHL ännu lite bättre. Man har tagit fyra segrar på de fem inledande matcherna och ligger två i SHL efter Rödhakarna. Man inledde SHL med en förlust mot Malmö på bortais men efter det har det blivit fyra raka trepoängare vilket är oerhört imponerande. Dessutom slog man klubbrekord i antal trepoängare i rad. Ikväll tar man sig en Rögle på bortais. Ett Rögle med otroligt många namn borta som man besegrade ganska så lätt igår. Innan Karlskrona besegrade Rögle igår så hade man förlorat sex raka matcher mot dem. Detta är också självklart en otroligt skön spärr att ta bort.

Match: Rögle-Karlskrona
Spel: Karlskrona +0
Odds: @2.40
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 18.30

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip