I början av säsongen så trodde jag inte att Rögle skulle stå så här "lågt" under hela grundserien, men Rögle är ett nytt lag nu och jag tycker det här oddset till och med är i högsta laget. Rögle att vinna matchen under ordinarie tid spelas hos Coolbet till 1.85 med en flatinsats.

Rögle är som sagt ett helt nytt lag sen bröderna Abbott kom in i ledningen och som tränare. Verkligen ett helt nytt lag. Dessutom känns det verkligen som att Rögle bestämt sig för att man ska hålla sig kvar i SHL denna säsongen också. Rögles form är helt brutal för att vara Rögle, sex vinster på sina nio senaste är brutalt bra för att vara ett bottenlag. Dessutom tagit poäng i sju av nio senaste. Senaste matchen förlorade man dock borta mot Djurgården, men där ska man inte heller ha något att hämta och jag tror Rögle förstår det och kommer resa sig snabbt. Rögles hemmafacit den senaste tiden är helt otroligt, på fem matcher har man fem segrar och ALLA har kommit under ordinarie tid. Det är inte heller några dåliga lag man slagit, Rögles trepoängare på hemmais de senaste fem matcherna har kommit mot HV71 (4-1), Djurgården (2-1), Växjö (6-2!!!), Brynäs (4-1) och nu senast slog man Mora i det så oerhört viktiga bottenmötet med 3-0. Jag tror verkligen inte ett Rögle i storform på hemmais kommer förlora mot Karlskrona. Jag tror man kommer ta en stabil seger mot ett Karlskrona som inte har ett rätt för stunden.

Karlskrona har sju förluster på sina åtta senaste matcher och alla dessa förluster har kommit under ordinarie tid. Enda segern kom mot det svagaste man kan möta i serien, Mora på hemmais. Karlskrona ligger sist i serien och jag tror det är där man kommer ligga när vi summerar grundserien om någon månad. Jag kan inte se hur den här blödningen ska få ett slut.

Rögle är dessutom vassa i PP, speciellt om man ska jämföra Rögles PP vs Karlskronas. Karlskronas BP är dessutom riktigt svagt så Rögle har goda möjligheter att sätta någon puck i PP!

Jag tror och hoppas Rögle vinner denna match bekvämt då jag vill ha kvar Rögle i SHL!

VAMOS RÖGLE!

Match: Rögle - Karlskrona
Spel: Rögle
Odds: 1.85
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip