Dags för Rögle att göra sin fjärde match i CHL-gruppspelet, och man ställs mot polska Katowice.

Rögle har gått obesegrade hittills då man slagit dagens motståndare på bortais med 4-5 samt Fehervar med 1-2 och nu senast 7-1 på hemmais.
Mot Katowice i den första matchen gjorde man ingen höjdarmatch och man låg under med 3-1 inför den sista perioden. Man visade dock styrka och kunde vända matchen.

Nu är det hemmais samtidigt som man nu gjort en del matcher i turneringen, och med tanke på det svaga motståndet så kommer man skapa en hel del lägen i matchen, vilket bör kunna ge lägen till toppspelare som Tambellini.

Katowice har gjort det bra hittills då man vunnit en av tre matcher, och då har motståndet varit tufft. Seger kom mot Zürich på hemmais efter förlängning, vilket var en rejäl knall. Det är dock på hemmaplan man varit starkast. Nu senast fick man stryk med 5-1, och nu när en ny tuff bortamatch väntar så bör man få det svettigt defensivt.

Rögle ska ses med goda chanser att göra en hel del mål mot ett Katowice som inte håller någon högre nivå, och jag tror Adam Tambellini som gjorde 28 mål på 50 matcher i fjol har goda chanser att hamna i målprotokollet.

Speltips: Adam Tambellini målskytt och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip