Dags för premiärdagen i SHL och här möts Rögle och Linköping.

Rögle har under försäsongen vunnit tre av sju matcher, och man har gjort det helt okej utan att glänsa. Spelare som Höglander och Bristedt har imponerat under försäsongen, och det har gjort nio samt tio poäng. Nu är det dock dags för seriepremiär, och då bör fokuset vara klart bättre.

Truppmässigt så har man ett klart intressant lag då man har kvar spelare som tidigare nämnda. I övrigt så har man fått in spelare som Palola och Lavoie, och det är spelare som bör kunna producera offensivt för laget. Man har även fått in Ekeståhl-Jonsson på backsidan.

Linköping har spelat fem matcher under försäsongen, och det har resulterat i två segrar och tre förluster.
Man är tippade att ha det rätt kämpigt denna säsongen, och det är något jag delar.
Man har tappat spelare som Helewka, Ginning och Lofquist, och den sistnämnda är ett tungt tapp för laget. Jonas ”Monstret” Gustavsson har även tagit timeout från hockeyn, och det är en klar försvagning på målvaktssidan.

Man har plockat in Palve, Nikkila, Ljungh och Ojamäki för att nämnda några, och det är bra nyförvärv. Jag tycker dock man är en bit ifrån Rögle, och just målvaktssidan är det stora frågetecknet även att man har värvat in Rynnäs.

Jag tycker Rögle har en bättre trupp och här tror jag man vinner premiären nere i Ängelholm, vilket gör att jag väljer att ta ställning för laget här.

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip