Hemma i Ängelholm jagar Rögle sin fjärde raka seger när Linköping kommer på besök under torsdagen, och man ska ses med goda chanser att kliva av isen med en ny seger.

Rögle har haft en rätt tuff säsong och man har inte infriat förväntningarna man hade inför.
På slutet har man dock ryckt upp sig och tagit sju segrar på de tio senaste matcherna, och med det är man ett av ligans formstarkaste lag.
Senast vann man en svängig match mot Oskarshamn med 4-5 efter straffar, och talangen Marco Kasper stod för tre poäng i matchen.
Nu är man tillbaka på hemmais och det är en klar fördel då man gör sina bästa matcher i Catena Arena samtidigt som gästerna inte alls levererar utanför egen borg.

I laget har man sylvass spets i Adam Tambellini som gjort fyra mål på de tre senaste matcherna, och hittills har det blivit 34 poäng på 33 matcher.
Kapla, Wallinder och Sheen är även spelare i laget som håller hög nivå, och trots en del avbräck i truppen så ska segerchansen vara god.

Linköping har hittills tagit 47 poäng vilket ger laget en tiondeplats i tabellen. Det ska dock sägas att 31 av dessa poäng kommit på hemmais, så att säga att det är ett stort minus med bortaplan nu är ingen överdrift då man bara vunnit 4/17 matcher på resande fot, och på de åtta senaste bortamatcherna har det bara blivit en seger, en vinst som togs mot svaga HV71.

I laget har man viktiga backar i Hultström och Fantenberg som håller en riktigt hög nivå. Offensivt har man Rattie och Ljungh som sticker ut, men överlag ser truppen inte skrämmande ut, och mot ett klart bättre Rögle bör man får det tufft.

Rögle har steppat upp senaste tiden och nu när ett att ligans svagaste bortalag kommer på besök ska man ha goda chanser att förlänga sin segersvit, och jag går på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip