Dags för Skånederby mellan Rögle och Malmö. Jag känner något extra, något speciellt just inför detta derby. Matcherna brukar allt som oftast vara mycket händelserika och även bjuda på en hel del mål. Jag hoppas fallet blir så även idag då mitt spel kommer bli över 4.5 mål till 1.94 hos Bethard eller FastBet med en flatinsats.

Detta är en makalöst viktigt match för de båda lagen. Rögle spelar på hemmais och ligger endast fyra poäng bakom Malmö, en seger här och man är verkligen och nosar Malmö i ryggen. Rögle ligger just nu på den tionde och sista playin-platsen samtidigt som Malmö ligger på den sjätte och sista biljetten till kvartsfinalerna. Som sagt en oerhört viktig match för båda lagen bortsett från äran då.

Varken Malmö eller Rögle har varit överdrivet målglada denna säsongen. Men snittet för dem båda lagen ligger på över 4.5 mål per match. Dock i en sån här typ av match bör målsnittet över lag vara ännu högre, framförallt med tanke på att det bör komma en hel del utvisningar när båda lagen är övertaggade. Utvisningar i denna matchen är precis vad vårt spel behöver då Malmö och Rögle är bedrövligt dåliga på att spela boxplay. Både Malmö och Rögle är bland de fyra sämsta lagen när det kommer till boxplay.

Två gånger denna säsong har vi fått se Skånederby. Båda gångerna har det blivit målsnålt och båda gångerna har Malmö vunnit. Idag tror jag och hoppas att det blir totalt tvärt om, att Rögle vinner och en målglad match. Jag tycker att allting talar för det.

Match: Rögle - Malmö
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.94
Insats: Flat
Bolag: Bethard , FastBet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip