Speltips: Rögle - Mora

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-01-18 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.12
Tips: 1
Rögle möter under torsdagskvällen Mora i en så kallad sexpoängsmatch, eller varje match är en sexpoängsmatch egentligen men folk överlag brukar kalla det så i dessa lägen så jag gör också det. Hur som haver en otroligt viktig match på förhand där Rögle i dagsläget ligger en poäng bakom Mora med en match mer spelad, det får INTE bli förlust här idag. Vid förlust kommer man ligga en hel del poäng bakom Mora samt ha en match mindre spelad, vid seger så går man förbi Mora och lämnar dem två bottenplaceringarna. Utan tvekan dagens mest intressanta match detta och jag tror på hemmalaget Rögle, Rögle spelas att vinna matchen under ordinarie tid hos Coolbet till 2.16 med en flatinsats.

Rögle är verkligen ett lag med vind i seglet, allting ser så oerhört mycket bättre ut sedan Cam Abbott tog över laget, man fick visserligen inte med sig segrarna i början men nu har det lossnat rejält. Den senaste tiden har det sprutat in poäng på Rögles konto och framförallt har det gjort det på hemmais. Rögle har tagit poäng i sina sex av sju senaste matcher och om vi bara kikar på hemmamatcherna så har laget från Ängelholm den senaste tiden vunnit 4/4 under ordinarie tid. Dessa tolv poäng har dessutom inte kommit mot vilka lag som helst nämligen, HV71, Växjö, Djurgården och Brynäs, om man tittar tillbaka två månader så skulle detta vara helt omöjligt för Rögle som knappt kunde vinna matcher förut, oerhört starkt.

Mora, ja vad ska man säga, mer eller mindre alla tappade hakan när det kom ut att huvudtränare Mattias Karlin och assisterande tränare Mikael Johansson inte längre kommer leda Mora, istället kom Johan Rosén och Daniel Hermansson in för att leda klubben. I vanliga fall brukar lag som precis bytt tränare få en boost, men detta är bara en magkänsla, men så känns inte fallet bli denna gång. Mora är inte inne i någon bra form, men inte heller värsta tänkbara, inte heller tabelläget såg speciellt dåligt ut. Jag kan ha fel, men jag förstår inte tränarbyten riktigt.

Mora har som sagt inte varit i någon fin form. Mora har på sina nio senast spelade matcher sju stycken förluster, alla dessa förluster har kommit under ordinarie tid, även Moras två vinster har kommit under ordinarie tid.

Ännu en sak som pekar på Rögle-seger är att det borde bli en hel del känslor på isen idag då matchen betyder så mycket, utvisningar i matchen gynnar Rögle 100%, Mora är seriens klart sämsta lag i specialteams, Mora är dåliga i både PP och BP. Rögle är visserligen dåliga i BP men rätt vassa i PP. Jag tycker att väldigt mycket pekar åt en seger för hemmalaget i afton.

Match: Rögle - Mora
Spel: Rögle
Odds: 2.12
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder
  Rögle - Mora
Spela på Speltips Rögle - Mora
SHL-Grinder - 18 Januari 2018 - 11:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw -2,5 games
1.74
17:00  Santillan - Muller
Tennis - Franska Öppna - Muller
2.10
19:00  J Södra - Degerfors
Fotboll - Superettan - 1
2.20
19:00  Frej - Brage
Fotboll - Superettan - 2 asian 0
1.825
19:00  Häcken - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.20
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.74
21:37  Lopp 9: Cassiopeia
Trav - Åby - Plats
2.55
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 2 Moneyline
1.87
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar